Daar teken je voor!

 

Notariskantoor Bijdorp Barendrecht is een modern middelgroot full-service notariskantoor, gelegen in de regio Rotterdam (tussen de A15 en de A29) aan het Bijdorpplein 41 te Barendrecht.

 

Onze medewerkers zijn afkomstig van de grotere notariskantoren en onze manier van werken kenmerkt zich door to-the-point advies, met een praktische en persoonlijke aanpak, waarbij wij graag optreden als sparring partner. Onze mensen zijn makkelijk benaderbaar en treden doortastend op. Wij proberen zaken vooral niet ingewikkelder te maken dan ze zijn.

 

Het kantoor kent een omvangrijke MKB-praktijk, waarvan de kern bestaat uit ondernemingsrecht en bedrijfsmatig onroerend goed. Uiteraard worden ook alle voor particulieren gebruikelijke notariële werkzaamheden verricht.

 

Het kantoor bestaat op dit moment uit notaris mr. P.M. (Pieter) Verboon en 9 ondersteunende medewerkers. Om voor elk juridisch probleem de juiste oplossing te kunnen bieden, zijn diverse informele samenwerkingsverbanden aangegaan met advocaten, accountants, fiscalisten, mediators en scheidingsplanners.

 

Sinds 2013 zijn de kantoren van notaris mr. J. van Keulen (Rotterdam-Kralingen) en notaris mr. Y.O. Kramer (Rotterdam-Hillegersberg) overgegaan in Notariskantoor Bijdorp Barendrecht. Aangezien notaris Van Keulen op zijn beurt opvolger was van de notarissen mr. M.J.J.M. Boelen, mr. A.W.A. van Eekelen en P.J.M. Dolk gaan de akten van ons kantoor terug tot en met 1 januari 1910.

 

De praktijk van ons kantoor kent veel internationale klanten met een of meer ondernemingen in bijvoorbeeld Aruba, Curaçao, Cyprus, Duitsland, India, Luxemburg, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten van Amerika en/of de Verenigde Arabische Emiraten. Om die reden zijn uiteraard ook diverse akten beschikbaar in de Engelse, Duitse of Spaanse taal.

 

Onze particuliere klanten zijn voornamelijk afkomstig uit de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard (Rhoon en Poortugaal), Ridderkerk en Rotterdam.

Klik hier voor de volledige website

Notariskantoor Bijdorp
Barendrecht